Blijf op de hoogte


Kmo’s … schakel over naar digitaal!

Lancering van een campagne om kmo’s hiervan bewust te maken

Kleine ondernemingen en zelfstandigen uit de "traditionele" sector zijn zich niet steeds bewust van het belang van een digitale strategie, zowel op het vlak van marketing als op het vlak van de verbetering van de productieprocessen en de arbeidsorganisatie. Om het belang van een digitale transformatie voor kmo’s aan te tonen start de FOD Economie een sensibiliseringscampagne op.

Hqdefault

Vandaag de dag is digitalisering de eerste en belangrijkste bron van innovatie, concurrentievermogen en groei geworden voor een onderneming. Zo zijn er uitdagingen op het vlak van digitale communicatie, e-commerce, digitale voorraadbeheer, digitale organisatie van het werk, …

Soms staan de meer "traditionele" kmo’s echter sceptisch tegenover de mogelijkheden om die technologieën aan hun specifieke situatie aan te passen.

Om ondernemers te helpen de stap naar digitalisering te zetten, werd een website opgericht om succesverhalen en ideeën te verzamelen. Het is de bedoeling dat deelnemers aangemoedigd worden om hun getuigenissen te delen en zo veel mogelijk "likes" te verzamelen.

De meest "gelikete" getuigenissen worden nadien voorgelegd aan een jury om de winnaars te bepalen. De winnaars krijgen bijgevolg de kans om hun schriftelijke bijdrage om te zetten in een promotievideo. Die wordt geproduceerd als onderdeel van een grote communicatiecampagne die volgt op de inzameling.

 

Benieuwd naar de succesverhalen of wil je er zelf een toevoegen? Ga dan naar: tijdvoordigitaal.be

309592 184 18%20baroict18 nl final digitale economie ecbaf7 original 1555410343
309591 184 18%20baroict18 nl final digitale economiev2 e3f9ea original 1555410343

Contactinformatie

Contactpersonen
Adres

Vooruitgangstraat 50
1210 Brussel